Despre

Image
Peste 700 de proiecte incheiate cu SUCCES

CINE ESTE ALUMGATES?

      Suntem o companie cu experienta pe piata, in care activeaza o echipa entuziasta de profesionisti, ce se preocupa sa raspunda celor mai pretentioase cerinte ale clientilor nostrii.

      Flexibiliatea, deschiderea catre client si seriozitatea sunt doar cateva caracteristici ce sunt prezente in cadrul echipei noastre.

      Am obtinut cea mai inalta calitate atat pentru materia prima,  cat si pentru procesele de fabricatie ale produselor noastre, prin colaborari cu furnizori ce respecta standardele cele mai riguroase.

      Deoarece ne dorim extinderea portofoliului de clienti pe deplin multumiti de produsele noastre, proiectam multiple sisteme pe care le propunem pe piata din Romania, la un pret accesibil.

      Metoda  de a produce porti din aluminiu a fost dezvoltata in Europa in ultimii 25 de ani.

      AlumGates ofera in Romania un concept nou, rezultat dupa mai bine de doua secole si jumatate de cercetare si inovatie in state renumite din Europa: Franta, Austria, Germania si Grecia.

      Am pornit de la idea de a oferi o alternativa in sistemele de inchidere si care sa se diferentieze prin aspect estetic, calitate, rezistenta in timp, atentie la detalii si pret.

      Pentru fiecare produs realizat cautam sa atingem perfectiunea prin esteticul deosebit, pretul competitiv si seriozitate in respectarea termenilor agreati.

     Portile din aluminiu sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri propuse de noi sau de catre client si o serie de optiuni legate de finisaj prin vopsire in camp electrostatic in gama RAL,  inclusiv aspect de lemn, prin procedeul de infoliere.

DURATA DE VIATA INDELUNGATA

portile din aluminiu au o durata de viata INDELUNGATA, spre deosebire de alte materiale care se degradeaza in timp;

ISI PASTREAZA PROPRIETATILE

aluminiul isi pastreaza proprietatile in timp: nu se indoaie, nu se extinde si nu se contracta;

NU SE CORODEAZA, NU SE DEFORMEAZA

portile din aluminiu nu se corodeaza precum materialele clasice (fier) si nu se deformeaza (lemn);

DESIGN ATRAGATOR

portile din aluminiu ofera un aspect deosebit prin varietatea de finisaje (vopsire electrostiatica in paletar RAL, inclusiv imitatie lemn prin infoliere);

ASPECT NOU TOT TIMPUL

portile din aluminiu pot fi pastrate cu acelasi aspect nou, doar prin stergere periodica cu o carpa umeda;

USOARE

portile din aluminiu sunt mult mai usoare decat ORICE material folosit in momentul de fata pentru constructuctia acestora, oferind o fuctionare indelungata sistemului de automatizare (inchidere si deschidere);

FOLOSIM PROFILE EXTRUDATE

se folosesc profile extrudate din aluminiu pentru a forma componentele portilor din aluminiu;

ASAMBLARE USOARA

portile din aluminiu se asambleaza usor, timpul de montare fiind scurt.

De ce AlumGates?

  • Seriozitate

    Acesta caracteristica este una din valorile cele mai importate, pe care o cultivam in cadrul echipei noastre.

  • Punctualitate

    Tratam fiecare proiect cu maxima implicare astfel incat termenele sa fie tot timpul respectate.

  • Calitate

    Materiile prime utilizate si experienta echipei de productie si montaj ne ajuta sa livram produse de inalta calitate.

SCURT ISTORIC

Totul a inceput din pasiune

history
2015 - STARTUP

In anul 2015 am pornit de la idea de a oferi o alternativa in sistemele de inchidere si care sa se diferentieze prin aspect estetic, calitate, rezistenta in timp, atentie la detalii si pret. Asa a luat nastere ALUMGATES.

1
history
2018 - RELOCARE

Dupa 3 ani in care am livrat produse de calitate, am reusit sa crestem suficient de mult incat sa ne mutam intr-o locatie noua, mai mare si mai primitoare.

2
history
2020 - RELOCARE

Mentinand un trend crescator al volumelor de vanzari, perioada in care activitatea noastra s-a triplat, am fost nevoiti din nou sa ne mutam intr-o noua locatie care sa permita desfasurarea activitatii la capacitate maxima, depozitare...

3
history
2021 - DRUMUL CONTINUA

Pentru fiecare produs realizat vom cauta sa atingem perfectiunea prin esteticul deosebit, pretul competitiv si seriozitate in respectarea termenilor agreati.

4