Rulouri exterioare

10 avantaje ale utilizarii rulourilor exterioare

Izolare termica si economie de energie

Datorita folosirii rulourilor cu proprietati termo-izolatoare, beneficiati de costuri reduse atat la incalzirea pe timp de iarna, cat si cu instalatiile de racire a aerului pe timp de vara.

Umbra si racoare

Rulourile protejeaza ferestrele de actiunea directa a razelor de soare, astfel evitandu-se incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara.

Siguranta

Protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie

Intimitate asigurata

Rulourile va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor.

Protectie contra insectelor

Utilizarea sistemului de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

Izolare fonica

Folosind rulourile, somnul este odihnitor, linistit si reconfortant, in orice moment al zilei.

Confort in utilizare

Sistemele de rulouri din aluminiu se pot controla atat manual, prin panglica, snur sau manivela, cat si electric, prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rezistenta si fiabilitate

Elementele din foaie de aluminiu de inalta calitate sunt rezistente la abraziune si intemperii. Rezistenta la vant conform standard EN 13659.

Flexibilitate

Instalare odata cu tamplaria sau pe tamplaria existenta, la orice tip de constructie, in orice moment din ciclul de viata al cladirii.

Design modern, culori personalizate.

Datorita gamei cromatice largi si a varietatii de modele pentru caseta din partea superioara, aceste rulouri sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.