AETHER

Zeița aerului pur superior, al spațiului și al Raiului
Prin designul inovator combinat cu materialul de construcție ușor, rezistent și estetic, porțile din aluminiu Aether pot fi soluția ideală pentru reședințele din cartierele rezidențiale. Panourile de gard Aether vin în completarea estetică a sistemului, aducând un plus de elegantă reședinței beneficiarului.

CRONOS

Zeul timpului etern

Model caracterizat prin principala proprietate a aluminiului, rezistența în timp. Este un sistem de porți din aluminiu ce reușește să redea eleganță prin aspectul clasic. Posibilitatea customizării interstitiilor dintre profile și varietatea de culori în care poate fi comandat, fac că acest model să fie în topul solicitărilor de comandă putând fi recomandat pentru orice tip de reședință.

ORION

Vânător gigant, pe care Zeus l-a plasat printre stele ca o constelație a lui Orion
Sistem de porți din aluminiu ce se caracterizează prin dimensiunile mari ale profilelor folosite în asamblarea acestuia, creând astfel un aspect impunător.

APOLLO

Zeul zilei și al luminii, personificare a Sorelui

Sistem de porți din aluminiu care încearcă să păstreze viu un model tradițional, având partea inferioară plină, iar partea superioară cu interstiții între profile ale căror dimensiuni pot varia în funcție de nevoile beneficiarului. Este un model aerisit ce se recomandă atât pe plan rezidențial cât și pentru accesul în zone industriale.

ATLAS

Titanul care ținea bolta cerească pe umăr

Sistemul de porți Atlas se deosebește prin combinarea orientării profilelor atât pe verticală, cât și pe orizontală cu interstiții customizabile.
Este un model modern ce oferă intimitate și protecție.

HYPERION

Hyperion era considerat tatăl tuturor aștrilor, identificat uneori cu Soarele însuși

Sistemul de porți din aluminiu Hyperion, prin profilele folosite permite un spațiu de ventilație, asigurând o perioadă de utilizare îndelungată a sistemului.

MERCUR

Mesagerul zeilor, considerat și protector al comerțului și al acțiunilor îndrăznețe

Sistem de porți din aluminiu caracterizat prin simetria profilelor, aranjate într-un tipar îndrăzneț.
Aspectul estetic final este unul deosebit.

PANOURI DE GARD COMPATIBILE

Paletar RAL