Cine este AlumGates?

Suntem o companie noua pe piata, in care activeaza o echipa entuziasta de profesionisti, ce se preocupa sa raspunda celor mai pretentioase cerinte ale clientilor nostrii.

Flexibiliatea, deschiderea catre client si seriozitatea sunt doar cateva caracteristici ce sunt prezente in cadrul echipei noastre.

Am obtinut cea mai inalta calitate atat pentru materia prima,  cat si pentru procesele de fabricatie ale produselor noastre, prin colaborari cu furnizori ce respecta standardele cele mai riguroase.

Deoarece ne dorim extinderea portofoliului de clienti pe deplin multumiti de produsele noastre, proiectam multiple sisteme pe care le propunem pe piata din Romania, la un pret accesibil.

Metoda  de a produce porti din aluminiu a fost dezvoltata in Europa in ultimii 25 de ani.

AlumGates ofera in Romania un concept nou, rezultat dupa mai bine de doua secole si jumatate de cercetare si inovatie in state renumite din Europa: Franta, Austria, Germania si Grecia.

Am pornit de la idea de a oferi o alternativa in sistemele de inchidere si care sa se diferentieze prin aspect estetic, calitate, rezistenta in timp, atentie la detalii si pret.

Pentru fiecare produs realizat cautam sa atingem perfectiunea prin esteticul deosebit, pretul competitiv si seriozitate in respectarea termenilor agreati.

Portile din aluminiu sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri propuse de noi sau de catre client si o serie de optiuni legate de finisaj prin vopsire in camp electrostatic in gama RAL,  inclusiv aspect de lemn, prin procedeul de infoliere.